Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Takana nautinnolliset 15 km ja 3 tuntia sateista Sipoonkorpea Jukolan viestissä. Voittajatunnelmissa ankkuroimassa joukkuetta sijalle 786.Takana nautinnolliset 15 km ja 3 tuntia sateista Sipoonkorpea Jukolan viestissä. Voittajatunnelmissa ankkuroimassa joukkuetta sijalle 786.

Kuka minä olen:

Henkilönä

Olen syntynyt 46 vuotta sitten Nokialla. Samassa talossa vanhempani asuvat yhä edelleen ja se toimiikin nykyisin mummolana. Toinen mummola meiltä löytyy Lempäälän Moisiosta. Olen naimisissa ja kohtapuoliin vietämme vaimoni Sarin kanssa pronssihääpäivää. Lapsia meillä on kaksi kappaletta, 9-vuotias tyttö ja 12-vuotias poika. Kotonamme asustaa lisäksi 8-vuotias cockerspanieli Heppu.

Nykyiseen asuinpaikkaamme Lempäälän Kuljuun, Kiimakallion alueelle, perheemme kotiutui kymmenisen vuotta sitten. Sitä ennen koti on löytynyt Tampereelta, Valkeakoskelta, Helsingistä ja jonkin aikaa ulkomailtakin. Kannatan perinteisiä suomalaisia arvoja siinä mielessä, että jos minusta asia riippuu Suvivirsi lauletaan Lempäälän koulujen kevätjuhlissa myös tulevaisuudessa. Maamme lauluun myös mielelläni yhdyn, ainakin kun sitä itsenäisyyspäivänä lauletaan. Luontoarvoja ja luonnon ja ympäristön hyvinvointia pidän tärkeänä.

Koulutustaustaltani olen diplomi-insinööri, Tampereen teknillisen korkeakoulun kasvatti vuodelta 1998. Töitä olen tehnyt siitä saakka kun täytin 15. Sen jälkeen olen monien vaiheiden kautta päätynyt nykyiseen työhöni kehityspäälliköksi Tampereen kaupungin tietohallintoon.

Päättäjänä

Neljä vuotta sitten lähdin vaaliehdokkaaksi ensimmäistä kertaa. Halusin nähdä miten meidän jokaisen arkipäivään vaikuttavia päätöksiä tehdään ja luonnollisesti myöskin päästä niihin vaikuttamaan. Tavallisesta lapsiperheen arjesta löytyykin vinkkiä jo moneen lähtöön. Kiitos teille arvon äänestäjät, ansiostanne saavutin vaaleissa hienot 55 ääntä, millä aukeni valtuuston varasija sekä paikka kasvatus- ja opetuslautakunnassa. Jokaisessa lautakuntani kokouksessa olen ollut paikalla, sen olen mielestäni luvannut teille hyvät äänestäjäni. Aktiivisen osallistumisen lupaan edelleen samoin kuin sen että perehdyn asioihin niiden arvon vaatimalla tavalla ja osallistun aktiivisesti toimielimissä käytävään keskusteluun. Hyviä päätöksiä syntyy kun taustoihin on perehdytty riittävästi ja perusteena on selkeät tosiseikat. Yliopistotason koulutus antaa hyvät eväät yhteisten asioiden hoitamiseen: kyvyn perehtyä asioihin, ymmärtää kokonaisuuksia ja omaksua uutta. Asialliseen kritiikkiin pitää suhteutua myönteisesti, ei ole  reilua vain runnoa läpi omia ajatuksiaan.

Kunnan päätöksenteossa karsastan sanaa politiikka, joka nykypäivänä valitettavan usein kalskahtaa hiukan etäännyttävältä. Paljon mielummin puhuisin "yhteisten asioiden yhdessä hoitamisesta". Tämä on Meidän Lempäälä. Tehdään se yhdessä.  Valtuutettuna toivon voivani olla koko Lempäälän edustaja. Totta kai siitä pitää huolehtia, että maantieteellisesti pitkän kuntamme eri alueita kehitetään ja niistä huolehditaan tasapuolisesti. Oman lähiympäristön asumismukavuuden kannalta merkittäviä ovat oma kirjasto ja terveyskeskus, koulu- ja päiväkotipaikkojen riittävyys alueen lapsille ja joukkoliikenteen palvelut Pohjois-Lempäälässä. 

Valitettavasti Lempääläkään ei ole selvinnyt ilman tämän vuosikymmenen suurten murrosten vaikutuksia. Tilanteesta selviäminen vaatii joskus vanhasta luopumista ja kipeitäkin päätöksiä, jotta päästään eteenpäin. Näitäkin päätöksiä on nyt valittavien valtuutettujen kyettävä tekemään. Meillä on kuitenkin hyvä kunta, jota voimme turvallisin mielin yhdessä kehittää kohti tulevaa 2020-lukua.

Ympäristön ja metsäluonnon virkistyskäyttöön liittyvien arvojen kunnioittamisen pitäisi saada paljon suurempaa huomiota kuin mitä se nykyisen tehometsätalouden aikakaudella saa. Suomi elää metsästä tulevaisuudessakin, mutta kenties hiukan eri muodossa kuin mihin on totuttu. Meidän kauniita ja puhtaita metsiämme ja muita luontokohteita arvostetaan maailmalla ja niitä halutaan tulla katsomaan kauempaakin. 

Vapaalla

Vapaa-aikana harrastan suunnistusta ja siihen liittyen pyrin myös joskus käymään lenkillä. Vuosittainen kohokohta ja tavoite on aina kesäkuussa ennen juhannusta juostava Jukolan viesti, johon viime vuosina olen osallistunut Koovee:n riveissä. Tiesitkö muuten, että Jukolan viestiin ottaa osaa enemmän kilpailijoita kuin kesäolympialaisiin? Muuten vapaa-aika menee lasten kanssa touhutessa, omakotitaloa korjaillessa ja yhä useammin lasten harrastuksia seuratessa. Talvella käymme koko perheen voimin laskettelurinteessä ja saattaapa meihin törmätä Hakkarin laduilla ja lähialueen (Kulju, Sääksjärvi) luistelukentilläkin.